Pentru cititorii blogului

INVATA... ”Iti trimit o lumina, ca sa te imbratiseze cu iubire, Iti trimit o lumina, ca sa te aline cu iubire. Ca si tu sa iubesti, sa respecti si sa pretuiesti Acea fiinta unica ce tu insuti esti, Precum si fiecare fiinta a acestei lumi, Fiecare unica, fiecare s...peciala si fiecare mult iubita. Fie ca tu sa poti vedea bunatatea si frumusetea ta Reflectata oriunde ai privi, dar si in ochii celor care te privesc. Fie ca tu sa gasesti multumirea si uimirea copilareasca In fata darurilor pe care ni le ofera, din abundenta, Viata. Fie ca splendoarea fiintei tale Sa fie ghidul care sa iti calauzeasca limbajul, gandurile si actiunile. Fie ca durerea si frica cu care te-ai confruntat poate vreodata Sa se transforme in putere, intelegere si compasiune. Fie ca lumina fiintei tale sa radieze pace si armonie, Oriunde vei pasi si oriunde te vei afla. Fie ca fiinta ta sa cunoasca bucuria si fericirea, Facand din fiecare clipa o sarbatorire a vietii. Fie ca bunastarea si generozitatea ta Sa fie daruri pe care chiar tu insuti le impartasesti in jurul tau. Si fie ca bunatatea sufletului tau sa-i mangaie pe cei din jurul tau, ca un balsam vindecator, ca parfumul dulce al florilor. Fie ca tu sa ai parte de intregire, de sanatate si de bine, Si sa-i imbratisezi cu compasiunea ta si pe cei care sunt in suferinta. Fie ca lumina puritatii si perfectiunii tale Sa imprastie aburii discordiei, disperarii sau conflictului. Fie ca inteligenta si intelepciunea mintii tale deschise catre Infinit Sa-ti confere claritate, chiar si atunci cand lumea pare pierduta in confuzie. Fie sa cunosti si sa ai credinta in faptul ca esti perfect iubit, perfect ingrijit si perfect ajutat de catre Iubirea Infinita a Divinitatii - acum si intotdeauna. Fie ca sa ai cu adevarat parte de comoara fermecata a Recunostintei, care face ca totul sa devina Paradis. Si fie ca tu sa poti sa te opresti putin in fiecare zi, Ca sa-ti reamintesti aceasta binecuvantare. Prin care sa invoci adevarata splendoare a fiintei tale, Si sa oglindesti si tu, pentru ceilalti, splendoarea fiintei lor adevarate. Iti trimit aceasta raza de lumina, Ca sa vindece cu iubire, tot ceea ce este de vindecat.”Nota* Nicio terapie prezentata pe acest site nu inlocuieste vizita la medic,controlul medical si recomandarile primite .

marți, 23 martie 2010

Diverse sfaturi naturiste

DIVERSE

Acarieni; se aeriseşte locuinţa zilnic, se aspirặ des, nu se lasặ praful sặ se adune pe mobilặ.
Apa Pi; filtrată fizic, apă pură care fierbe la mai puţin de 100C şi îngheaţă la -1 grad.
Apa de bặut: pentru a vedea dacặ este bunặ, se pine într-o sticlặ curatặ apa, o linguriţặ de zahặr se amestecặ şi se lasặ câteva zile în loc cald. Dacặ dupặ acest timp apa devine tulbure, lặptoasặ atunci nu este bunặ.
Arama; obiectele devin ca noi dacă sunt spălate în zeamă de varză fierbinte şi apoi frecate cu cenuşă.
Aţă; când se înoadă sau se rupe, se trece de 2 ori printr-o bucăţică de ceară.
Cabinet medical Termodiagnostic TERMOMED; Str. Vlasdislav Voievod nr. 20 – 22 sec. 2. (Şos. Colentina, mai sus de Obor).
Tel o21 242 14 46. Diagnostic, glandă mamară, ORL, gastroenterologie, ficat, plămâni, oncologie, tumori cutanate, metastaze, limfatice, melanom, ginecologie, ap. locomotor
Climax; ceai de traista ciobanului, 1 cană dimineaţa şi 1 cană seara, (reglează tensiunea şi un adjuvant în cazul tensiunii oscilante), ceai de păducel (echilibrează sistemul neurovegetativ)

Clinici de dezalcoolizare; în Sibiu tel. 0744/860145; 0723/768670, Aşezământul Nazaret, din Şura Mică, Str. Principală nr. 405, Jud. Sibiu, cod 2442, tel. 0269/577316.
Cositor; obiectele se spală în leşie preparată din cenuşă de lemn, apoi se freacă cu făină amestecată cu sare.
Extractul de tiroidă; glanda tiroidă reglează metabolismul prin secreţia de hormoni, care controlează producerea de energie în toate celulele corpului. Administrarea extractului ajută celulele să elimine reziduurile şi le accelerează funcţia de regenerare. Sănătatea tiroidei este o premisă importantă pentru un sistem imunitar sănătos.
Extractul de timus; de viţel, este eficient pentru restabilirea şi intensificarea funcţiei sistemului imunitar şi îmbunătăţirea activităţii timusului în urma administrării extractului. Sunt o soluţie pentru infecţiile virale cronice. Tratamentul desfăşurat pe parcursul unui an, a dus la reducerea numărului infecţiilor respiratorii şi întărirea sistemului imunitar. Extractul duce la normalizarea raportului dintre celulele T helper şi celulele supresoare dacă acesta este prea scăzut, ca în cazul cancerului şi SIDA, sau ridicat ca în cazul alergiilor sau artritei reumatoide.
Extractul de splină; de bovine, folosite în tratarea bolilor infecţioase şi întărirea sistemului imunitar. Are un rol important după extirparea splinei, preîntâmpinând infecţiile bacteriene, în tratarea numărului scăzut de leucocite, precum şi ca adjuvant în terapia cancerului.
Furnici; se pune în calea lor o felie de lặmâie mucegặitặ, zaţ de cafea sau vase cu apặ şi oţet.
Lavanda; condiment; lavandă cu cimbru (1:5), mâncărurile vor căpăta o aroma deosebită, gust rafinat şi digestie uşoară.
Împotriva moliilor; săculeţe cu lavandă în dulapul cu haine, zilnic conţinutul lor se freacă între palme pentru a degaja mai mult ulei volatil.
Furnicile, puricii, gândacii; fug de mirosul de lavandă, se face un amestec din 10 pic. ulei lavandă cu 6 linguri apă şi se stropeşte prin casă.
Miros neplăcut în casă; 10 pic. ulei de lavandă cu 10 pic. ulei de mentă, se şterge cu acest amestec pe jos, sau zonele care miros urât. Se evită suprafeţele lăcuite, pot fi atacate de acest amestec
Luna de naştere, determinặ destinul şi sặnặtatea; martie, risc în ce priveşte angina pectoralặ, arterioscleroza, infarctul şi atacul cerebral. Motivul deficitul nutritiv condiţionat de lunile de iarnặ. Se acordặ o mare atenţie alimentaţiei,, corecte, bogate în vitamine şi mişcare.
Cei nặsuţi în lunile iulie şi sfârşitul lunii octombrie trebuie sặ punặ mare preţ pe îngrijirea danturii şi pe asimilarea de calciu.
Cei nặscuţi între decembrie şi aprilie, prezintặ un factor de risc în formarea tumorilor, de aceea ar trebui sặ ducặ o viaţặ sặnặtoasặ. Predispoziţia la cancer este legatặ de o asimilare deficitarặ a vitaminei A
Maica Violeta Mocanu; 0237/265835, 0725/632867, 0721/259359
Moliile; boabele de piper, firele de tutun şi camforul le alungă
Coaje sau ulei aromat de cedru, rặmurele mici de tuia, coji de lặmâie uscate, seminţe de morcov..
Monede; de cupru se curăţă cu parafină, cele de argint cu hârtie de sugativă, iar cele de aur cu pastă de cretă (se înmoaie în apă).
Muşte ; o lặmâie sau o portocalặ, înţepate cu cuişoare aromate, sau castronele cu oţet fierbinte.
Razele telurice; contactul razelor cosmice cu substanţele de la suprafaţa pământului.
Plantele care absorb emanaţiile razelor: căpşunile, traista ciobanului, mătrăguna, urzica, vâscul. Sub pat se pune urzica sau feriga.
Plantele care ne apăra de radiaţii:
- lichen de piatra - o perniţa pe abdomen (monitoare, calculator, aparate electrice)
- ceai negru - 1 linguriţă la un pahar de apă, la macerat 6 ore, se beau 2 - 3 pahare pe zi
(radiaţiile deşeurilor nucleare, calculatoare, telefon mobil).
- polen de albine 1 linguriţă cu 1 pahar de ceai negru, de 3 ori pe zi.
- ulei de cătina - extern crema, intern 30 picături de 2 ori pe zi
Şoareci şi şobolani; se presarặ piper mặcdinat sau rondele de lặmâie mucegặitặ.
Sunete medicament - Platon muzica sferelor
- chitara - - inima orele 11 - 13
- harpa - plămân 3 - 5
- flaut - ficat 1 - 3
- oboi - vezica biliara 23 - 1
- trompeta - pancreas 9 - 11
- pian, orga, - stomac 7 - 9
clavecin
- vioara - intestin subţire 13 - 15
- muzicuţa - intestin gros 5 - 7
- saxofon - rinichi 17 - 19
- toba - coloana vertebrala 15 - 17
Zodiac - leu , mi, mi major
- fecioară, fa, fa major
- săgetător, sol diez sau la bemol
- peşti, si, si majo
Horoscopul druizilor - leu - cedru
- peşte - salcie
- săgetător - frasin
Sebastian Kneipp;.(1821-1897) cunoscut pentru procedeele de vindecare cu apă, sfaturi legate de plante, alimentaţie, mişcare, terapia ordinii, care propovăduieşte simplitatea şi cumpătarea.
Ţânţarii; cum ne apărăm, vitamina B1 în doze mari, haine deschise, cele închise la culoare îi atrag, nu folosiţi parfumuri, plantaţi în ghivece busuioc, lumânări parfumate cu miros de lămâie, sau ulei aromat de lămâie amestecat cu apă. Se prepară un amestec din 100 ml. ulei de măsline, cu 30 pic. ulei de mentă, geranium sau eucalipt.
Se pune pe pervazul ferestrei ghivece cu muşcate sau busuioc, sau în casâ farfurii cu terebentinặ sau amoniac.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu